Have a question? Give us a call: +86-13916119950

Hva er fordelene med et nøkkelferdig prosjekt?

Hva er fordelene med et nøkkelferdig prosjekt?

Når det gjelder å designe og installere din farmasøytiske og medisinske fabrikk, er det to hovedalternativer: Nøkkelferdig og Design-Bid-Build (DBB).

Den du velger vil avhenge av mange faktorer, inkludert hvor mye du ønsker å være involvert, hvor mye tid og ressurser du har, og hva som har eller ikke har fungert for deg tidligere.

Med nøkkelferdig modell overvåker én organisasjon flere deler av prosjektet ditt og tar på seg mer ansvar. Under DBB-modellen vil du som prosjekteier være hovedkontakt for alle de delene, og ivareta det meste av ansvaret. Faser i et nøkkelferdig prosjekt kan overlappe hverandre, mens faser av et DBB-prosjekt vanligvis utføres separat. DBB krever at du jobber tett og koordinerer med hver leverandør og entreprenør, eller ansetter en tredjepart for å gjøre det, noe du ikke nødvendigvis trenger å gjøre hvis du velger en nøkkelferdig løsning.

Med vår ekspertise på nøkkelferdige prosjekter kan vi hos IVEN Pharmatech gi deg den veiledningen og støtten som ditt prosjekt trenger. I dagens blogginnlegg vil vi diskutere fordelene med et nøkkelferdig prosjekt fremfor andre industrimetoder.


Hva er et nøkkelferdig prosjekt?

Anøkkelferdige prosjektgir deg en alt-i-ett-løsning for å utvikle og levere et prosjekt fra begynnelsen til slutten. Nøkkelferdige prosjekter inkluderer planlegging, konsept og design, produksjon, installasjon og kvalitetskontroll – alt håndtert av én enkelt leverandør. I hovedsak kjøper du en omfattende pakke og deretter får du et komplett, fullt funksjonelt sluttprodukt.

Vil denne løsningen passe godt for ditt prosjekt? Å avgjøre om en nøkkelferdig løsning er riktig for deg kan avhenge av graden av involvering du ønsker å ha. Hvis du ønsker å holde styr på og administrere flere leverandører og arbeidsflytene, kan DBB-modellen være et bedre alternativ for deg. Hvis du heller vil gi det arbeidet til noen som er mer erfarne med interiørets forviklinger og har mindre på oppgavelisten din, la oss snakke om å sette opp ditt nøkkelferdige prosjekt.


Tre fordeler med et nøkkelferdig prosjekt

Tidsbesparelser, en mer effektiv prosess og lavere sannsynlighet for komplikasjoner er bare noen av fordelene med et nøkkelferdig prosjekt. Når det gjelder farmasøytisk og medisinsk fabrikk, er det mange grunner til å vurdere denne metoden. Dette gjelder spesielt hvis du har en liten intern struktur og mindre ressurser å dedikere til prosjektledelse.

Hvert prosjekt vi tar på oss blir overvåket av våre dyktige og erfarne prosjektledere, og starter med pre-engineering konsulenttjenesten og videreutdanning for dyktige arbeidere og så videre. Ved å ringe oss om bord tidlig kan du spare deg for bryet med å håndtere de mange kompleksitetene som kommer med en farmasøytisk og medisinsk fabrikk og gir deg tillit til at den vil bli ferdigstilt til de høyeste standarder.

Strømlinjeformet prosjektledelse

En stor fordel med et nøkkelferdig prosjekt er dens sentraliserte ledelsesstruktur, der flere operasjoner administreres av én organisasjon. Dette betyr at du gjennom hele prosessen ikke trenger å løse alle problemer selv. Ved eventuelle bekymringer, vil vi jobbe for å ta vare på dem først før du involverer deg. Dette eliminerer også potensialet for fingerpeking, som er en svært ubehagelig og uproduktiv hendelse som du kanskje har vært borti tidligere. I tillegg har vi i løpet av de siste 18 årene allerede sett alle feil eller prosjekter – vi vil ikke la disse tingene skje med deg.

I et nøkkelferdig prosjekt er vi i stand til å effektivisere mange av trinnene og aktivitetene i interiørprosessen, og du slipper å koordinere så mye. Å ha det eneste kontaktpunktet kan til slutt spare deg for timer med tid og få alt til å gå mye jevnere.


Mer nøyaktige tidslinjer og budsjetter

Ved å haIVEN Pharmatech koordinere prosjektet kan du forvente bedre forutsigbarhet og ressursbruk når det gjelder planlegging og gjennomføring. Dette resulterer i sin tur i et mer nøyaktig kostnadsestimat og tidslinje.

Finn ut hvordan vi kan hjelpe din farmasøytiske og medisinske fabrikk

Vår nøkkelferdige tjeneste inkluderer valg av produksjonsprosess、valg og tilpasning av utstyrsmodeller、installasjon og igangkjøring、validering av utstyr og prosess、overføring av produksjonsteknologi、hard og myk dokumentasjon、opplæring for fagarbeidere og så videre.

KONTAKT OSSFOR Å AVTALLE EN SAMTALE OG DISKUTERE PROSJEKTET DITT!


Innleggstid: 23. juli 2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss